Mot Kallekrona

I brist på bilder bjuder jag på en gammal. Bättre än ingen alls.

Efter att skoldagen var slut begav jag mig, tillsammans med Frida & Iffa, hem till Iffa där vi satte oss ute på gräset och åt vår lunch. Solen gassade på som bara den och jag svettades i mina svarta kläder. Det är så svårt hur man ska klä sig någorlunda bra, för att inte behöva svettas bort i den här värmen som smyger sig på under dagen. Morgnarna är rysligt kalla nu, men sedan vänder det. Märkligt det där med väder.

Nåväl, jag kom hem igen runt 14-tiden och slog mig ner i soffan. Jag har precis blivit klar med att radera appar, bilder och liknande på mobilen, eftersom jag ska göra mig av med den på fredag. Det ska bli så skönt med en ny mobil igen, min nuvarande Iphone 5s börjar närma sig sina sista teknik-dagar, typ. Jag har även hunnit få över bilder och liknande till datorn, nu är jag förbered för en uppgradering i mobilvärlden. Toppen.

Om några minuter ska jag och T åka en sväng till Karlskrona, där vi både ska besöka Glassiären (ett omtalat glasställe) samt titta på när hans lillebror spelar hockey. Det ska bli riktigt skoj.

Vi hörs!
/ Amélie


/ Amélie

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229