I ett samarbete med...

Vi har i klassen blivit tilldelade i grupper om fyra, där vi i samarbete med ett case-företag ska producera någon form av reklamfilm åt dem. Vi i vår grupp ska samarbeta med Böda Sand och i dag har vi träffat VD:n och planerat lite inför vårt projekt.

Först och främst måste jag säga att den här idén skolan kommit fram till är alldeles lysande. Vilken möjlighet det är för oss studenter. Jag tycker det ska bli jättekul och framför allt är det lärorikt inför framtiden. Det känns mer seriöst när vi själva får kontakta och jobba med ett riktigt företag och inte förhålla oss till ett fiktivt företag (vi själva kommit på i skolan). I dag presenterade vi våra idéer och tillsammans med VD:n kom vi överens om vad vi ska göra. Vi satte oss på ett café i stan och hon bjöd oss på kaffe. Vilken lyx. Under de kommande dagarna ska vi i gruppen börja planera upp arbetet och sätta igång på riktigt.

Om en stund ska jag till skolan och göra de sista justeringarna på min och Iffas film. Den ska in på bedömning i dag och senare i eftermiddag ska vi få feedback på vårt arbete.

/ Amélie​


/ Amélie

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229