Guldbröllop - 50 år som gifta

I går firade vi min kära farmor & farfar som tillsammans varit gifta i femtio år. Tänk vad häftigt att de hållit ihop så länge och bildat en fin familj som jag får ta del av. Eftersom att vi, den närmsta familjen, ville fira dem anordnade vi en överraskningsfest för dem. De hade inte en susning om vad som skulle göras eller var de skulle vara. De visste bara vilket klockslag och dag som gällde - resten förblev en hemlighet. Vi, min familj, hade festen hemma hos oss. Vi hade spanskt tema eftersom att de hade sin bröllopsresa i just Spanien, där av valet av spanskt tema.

Klockan 07:30 ringde mitt alarm och jag gick upp för att förbereda tårtan som jag valt att göra. Dock var den inte så samarbetsvillig i värmen, men den blev helt okej ändå. Synd bara att jag inte kan vara nöjd med det jag presterat när det inte blir som jag tänkt. Men huvudsaken var att de tyckte om den, vilket de gjorde. Efter många om och men fick jag tillslut ihop den och klockan närmade sig 15:00, då kom mina två farbröder, med familj. Vi började genast plocka fram mat och förbereda innan guld-bröllops-paret gjorde entré. Vi skar upp spanska korvar, skinka, grönsaker frukter, bröd, ostar och mycket mer. I sista stunden förberedde vi sangria och bål, när farmor & farfar gjorde entré skålade vi och hurrade för dem. Det blev en succé. De är så söta och fina tillsammans, det var så kul att se deras glada miner när de klev innanför dörren. När vi hade skålat var det dags för tapas. Efter att alla var mätta och belåtna gick vi ungdomar ut för att lira lite fotboll, lattja med kaninerna, som för övrigt kusin Ruben tyckte var mycket skoj. Jag passade på att ta några bilder på farmor & farfar, tillsammans med sina tre söner. Sedan när klockan närmade sig 21:00 var det dags för tårta och champagne. Gott. Framåt tiotiden begav sig jag och Teodor till Maxi och handlade lite efter morgondagens resa, mer om det senare.

Gårdagskvällen blev riktigt lyckad och jag hoppas farmor & farfar också tyckte det. För det är de värda. Jag är så tacksam att just de är mina farföräldrar, de är bäst.

Lille Walter.

Rubens söta små lockar.

<3

​/ Amélie


/ Amélie

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229