Glass - After Eight Brownie

Det här en av de godaste glassarna jag vet, nämligen Brownie-Glass med After Eight. Hur gott låter inte det? Perfekt att göra till lill-lördags-myset eller förbereda inför helgen. Baka ett gäng med After Eight-brownie & använd hälften av dem till glass. Spara den andra till att mumsa på till fikan eller varför inte servera dem med en kula brownieglass. Vilken grej! 

Recept: AFTER EIGHT BROWNIE 

Receptet finner ni nedan. 

Sicken krämighet den här glassen har. Helt i min smak.
 
Visst räcker det till fyra portioner, men om ni frågar mig är det två simpla portioner för mig själv. Hehe. 
 
Ljuvliga bitar av brownie som gömmer sig i den krämiga glassen. Om du tycker om After Eight kommer det här garanterat vara den rätta glassen för dig. 
 
Så vackert & SÅÅÅÅ GOTTTT!
 
Jag ringlade över lite mörk sirap, för att få till den där karamell-aktiga delen som jag älskar när det kommer till glass. 
 
Jag hoppas att ni alla får en trevlig onsdag! 
 
 
/ Amélie
 
 
Daimbrownie

Här kommer ännu ett recept på brownie & den här gången med Daim. Så himla gott & det blir en sådan knaprig & karamell-aktig karaktär på dem. Perfekta till fikan men också som dessert & en klick glass. Mums. Nu börjar det närma sig Påsk & jag har så mycket receptidéer som jag kommer att dela med mig av här på bloggen & min Instagram. Frågan är bara om jag hinner att testa allt? Hmm. Just nu är jag inne i sluttampen i skolan & ska börja skriva på C-uppsatsen. Jag har så mycket som snurrar i huvudet just nu, både angående hur jag ska lägga upp mitt arbete (jag vet vad jag ska skriva om), om jag får tillräckligt med material, kommer intervjupersonerna vilja ställa upp & kommer jag klara allt. Ja, mycket som snurrar men jag har inställningen att det kommer gå bra & att jag ska klara det. Nu gäller det att kämpa de sista veckorna innan skolan är över för min del. Det ska bli så otroligt skönt. Emellan pluggpauserna kommer jag lägga tid på bakning som kommer lugna mina nerver & finna ro. 

 Receptet finner ni nedan. 

 Ser ni hur kladdiga de är inuti? Gahh så gott jag vill så gärna ha en bit JUST NU!
 
Daim är något jag ätit sedan jag var barn & det blir liksom en nostalgisk-smakupplevelse för mig via de här godbitarna. 
 
Jag hoppas att ni alla får en fin dag & att ni kan få något gott till fikan!
 
 
/ Amélie
 
 
Avslöjar två nyheter

Nu har ännu en spännande nyhet släppts och här med släpper jag en till. Jag har fått äran att göra tre samarbeten med Bakboxen, som jag även fick chans att träffa i förra veckan under deras event i Stockholm. Jag är så glad för det här och har haft jättekul under resans gång. Temat för februari var ”Tropisk Touch” och jag skapade ett riktigt gott recept med bland annat mango och passionsfrukt. Visst låter det spännande?

I boxen väntade ett flertal ingredienser till de två recept som fanns där i. Ett av recepten är på den ”Tropiska Bakelsen” som ni ser på bilderna nedan. Så god och så vackra färger. Ni som fått hem boxen för februari hoppas jag har fått uppleva de här friska smakupplevelserna.

I går delade jag ett inlägg på Instagram @ameliesrecept, där jag berättade att jag även är receptskaparen för boxen i mars månad. Hur coolt är inte det? Alltså wow, så himla kul. I den boxen väntar det bullfest och är garanterat inget ni vill missa. För att beställa boxen går ni in på bakboxen.se och klickar hem den. Ni har fram till den 19/3 på er att beställa den. Skynda er att beställa! 

 
/ Amélie