Min första simsvideo

 Ni som följer mig på min Instagram @ameliesrecept har nog sett mina Instagram-händelser där jag delat filmer från mitt simsspelande. Under den senaste tiden när jag har varit en hel del ledig har jag tagit det lugnt framför datorn och levt mig in i sims-världen. Det är så avkopplande och skönt att få drömma sig bort och skapa sådant som jag tycker är kul. Det blir som att skapa sitt eget drömhem fast i olika versioner. 

 Jag tittar själv en hel del på simsvideos på YouTube med personer som visar hur de bygger sina hus och deras slutgiltiga resultat. Jag brukar göra det innan jag ska sova och finner något slags lugn i att jag inte behöver anstränga mig så mycket. Det är så otroligt avkopplande att jag själv tänkt skapa egna simsvideos. Här är min första. Den filmade jag i går och har redigerat klart i dag. Det är min egen musik som jag själv skapat och jag antar att ni känner igen vissa delar i filmen. Eftersom en hel del har frågat mig på Instagram vad jag spelar för sims tänkte jag svara kort på några av de vanligaste frågorna här: 

Vilket sims? Jag spelar Sims 4

Speciellt expansionspaket/prylpaket? Trevligt tillsammans, Spadag och Filmkvällsprylar (kommer att köpa fler inom kort)

Hur får du det modernt? Jag laddar ner en hel del från The Sims Resource TSR och har gjort i flera år

 Om ni gillar det här ”konceptet” på min blogg att det då och då kommer simsvideos får ni gärna lämna en kommentar om vad ni tycker. Det uppskattas så. Hoppas att ni gillar den!

 

/ Amélie