Inspiration till helgmyset

Det närmar sig helg och som jag har förstått det tycker flera om att lyxa till det lite extra på fredagarna eller helgen. Just nu är jag i en fas i livet där jag inte har några direkta rutiner, vilket är smått frustrerande. Jag försöker styra upp dagarna så bra det går och få ut så mycket av dem som möjligt. Till viss del är det skönt att bara kunna ta det lugnt, ta allt i min takt, baka hur mycket jag vill och när jag vill. Ut i den friska luften, ta bilder eller bara sitta inomhus och spela Sims. Det låter inte så dumt, men tro mig det blir tråkigt efter ett tag. Nästa vecka drar en ny kurs igång igen och då är jag åter tillbaka i skolrutiner. Skönt. Så för mig är det typ helg varje dag. Jag har knappt koll på vilken veckodag det är, om det är morgon eller kväll och vilket datum det är. Känner ni igen er? 

Men till er som känner att lite inspiration till helgmyset behövs har helt hittat rätt. Kanske kan något av mina tips locka dig att servera på gottismyset. Låt dig inspireras!

Jag är så otroligt svag när det kommer till lösgodis, speciellt från Hemmakväll. Hehe. Jag älskar lösgodis, choklad, sura skallar, lakrits & allt ni ser på bilden. Det bästa är att äta godis framför en riktigt bra film, eller ännu bättre på BIO. Om du är som jag, köp dig en god påse med godis & avnjut den framför en bra film. 

Det här är som ett paradis för mig. Jag blir så otroligt sugen på godis när jag ser den här bilden.  
 
Du kanske inte är så förtjust i godis? Vilken tur att det finns andra godsaker att mumsa på. Köp hem ett gäng med frukter som faller dig i smak. Dela dem så de är smidiga att äta & lägg upp fint på ett stort fat eller i en skål. Så gott! 
 
Det finns så otroligt många olika frukter att välja mellan. Men det behöver inte tvunget vara frukt på fatet det kan lika gärna vara grönsaker. Kanske är du en person som gillar att dippa grönsaker? 
 
Min favoritfrukt är mango. Något som jag även fått höra att jag älskade som litet barn när jag åt mangopuré. Jag antar att de smakerna sitter kvar i mitt minne & att det är därför mango ligger mig varmt om hjärtat. Vilken är din favoritfrukt?
 
 
 / Amélie 
 
 
#1 - Eva Wersch

Så gott det ser ut, godis framför frukt:) !

Svar: Åh, tack! Håller med till 100%!!!!
Amélie Almén

#2 - Hemma Hos Felicia

du är inte den enda som är svag för lösgodis, det är det jag oftast ser framemot en fredagkväll!! :)

Svar: Då är vi två. Det är ju så otroligt gott!
Amélie Almén

#3 - Maria

Lösgodis till helgen är ju nästan ett måste :) Men ibland lyxar jag till det med räkor och lite vin :)

Svar: Eller hur. Åh, låter riktigt festligt!
Amélie Almén

#4 - Kristin

Vilken härlig blogg, kika gärna in hos mig och följ min blogg om du finner den intressant Kram.

Svar: Tack så mycket! Det ska jag göra.
Amélie Almén

#5 - Adrian Gustafsson

Vad fin och intressant blogg du har! :)

Har precis börjat blogga själv, bloggar om allt från inredning,hemmafix, matlagning, bakning och musik.

kika gärna in min blogg när du har möjlighet!:
http://stuffbyadrian.blogg.se/

Svar: Tack så mycket! Det ska jag göra :)
Amélie Almén