Fotografering - Systrar

Det är så himla kul att få fotografera människor. Alla är så fina på sitt sätt och utstrålar en skönhet bara DU själv har. Att vara sig själv är bland det finaste jag vet. Skitsamma vad samhället och alla normer säger. Kör ditt race, spendera tid med de som betyder mycket för dig. Le lite extra då och då. Säg till dig själv varje gång du går förbi spegeln ”Vad fin jag är i dag”. Jag lovar att det kommer bygga upp ditt självförtroende oavsett hur mesigt det än må låta. Ge det en chans. 

I ett tidigare inlägg delade jag att ni i Ljungby Kommun gärna får höra av er till mig om en fotograf skulle önskas. Ni finner det inlägget HÄR. I veckan fotograferade jag två vackra systrar, nämligen Moa och Hanna. Så himla kul att få fotografera er och de är hur grymma som helst framför kameran. Om DU är sugen på att bli fotograferad eller vill ha bilder på dina barn, husdjur eller vad vet jag. Tveka inte att höra av er till mig. Det är bara att skicka ett mail till: amelie.almen@hotmail.se

 
/ Amélie
 
 
 
 
Nu drar jag...

Under veckan kommer ni att få följa med på min resa i fjällen tillsammans med familjen. Det kommer inte att komma upp så många nya recept, men det kommer publiceras mängder med MAT- & FIKABILDER som ni inte vill missa. Under veckan ska jag bara njuta av semestern där. Spendera tid med familjen. Orka med långa dagar i backen. Äta & fika gott. Det är precis vad jag behöver nu efter intensiva & stressiga veckor. Om ni vill försäkra er att inte missa något är ni hjärtligt välkomna att följa min Instagram @ameliesrecept. Där jag delar mängder med recept, mat- & fikabilder & där jag kommer uppdatera min Insta-Story under veckan. Häng med där!

Vi ses under veckan!

 
/ Amélie
 
 
Ännu mer att bocka av från min drömlista!

Känslan att få se sitt eget namn på ett företagssida som ligger en varmt om hjärtat är obeskrivlig. Jag har fått äran att, i ett samarbete med Bakboxen, även skapa recept till Bakboxen Junior för mars. Alltså wow. Jag kan inte beskriva min glädje, hur tacksam jag är, stolt och peppad jag är på allt det här. Tack för att ni följer mig, kommenterar så fint, gillar och bara är ni. Det betyder så mycket för mig. 

Vad är Bakboxen? Bakboxen har ett inspirerande koncept där de under varje månad skickar ut en unik box med olika produkter, med ett bakomliggande tema. Det jag tycker är roligast med bakboxen är att det alltid är något nytt och spännande i lådan. 

Om ni är sugna på att beställa Orginalboxen för februari har ni fram till den 19/2 på er. Du som vill beställa Bakboxen Junior för mars har fram till den 9/3. Det som är perfekt med Bakboxen är att du inte behöver vara någon professionell bagare/konditor för att baka. Jag är en amatörbakare som har det som en av mina största hobbys. Om du delar den bakglädjen med mig eller utveckla dina bakkunskaper är Bakboxen perfekt för dig. Likaså Bakboxen Junior för de mindre som älskar att baka och använda sin kreativa sida. Recepten är inget ni vill missa, rackarns så goda de är!

BESTÄLL: HÄR

Så himla häftigt att gå in på Bakboxens webbsida & se sitt namn i båda rutorna.  / Amélie