LÖSGODISETS DAG
I dag är det ingen vanlig dag för i dag är det LÖSGODISETS DAG! Tjiho. Är ni lika laddade som jag med att dyka ner i godisskålen? Ha en fin lördag! 
 
/ Amélie
Shoppingtripp till Lund
Vilken härlig dag jag & mamma har haft det i fina Lund. Vi tog en shoppingtripp dit i dag och passade på att njuta av det soliga vädret. Vi fikade gott, var inne i mängder med inredningsbutiker och gick lös på lösgodis - det är ju trots allt lösgodisets dag. 
Jag körde på kjol och strumpbyxor. Perfekt höstoutfit och jag kände mig inte för varm. 
 
Vi var på vårt favoritcafé i Lund, nämligen Patisseriet. De har så mycket gott bröd, bakverk och även andra maträtter. Ett tips om ni har vägarna förbi Lund. 
 
Att strosa runt på stan och gå in i olika inredningsbutiker är något jag och mamma älskar att göra. Det är så avstressande och samtidigt inspirerande. Min lördag har varit toppen!
 
/ Amélie
Blåbärsmuffins med crunch

I somras var jag ute med både mamma & mormor i blåbärsskogen där vi fick med oss mängder med blåbär. Det är mitt favoritbär & att använda blåbär i muffins, paj eller i glass är gudomligt gott. Vi brukar alltid frysa ner bär som vi kan ta del av under hela hårets gång. Den här gången blev det blåbärsmuffins med crunch. 

Receptet finner ni nedan. 

 

/ Amélie