TJUGOTREDJE PRAKTIKDAGEN

Tjoff, så var ännu en praktikdag över. Nu känner jag mig så där mör och slut i kroppen. Jag antar att det till stor del beror på att jag spenderar flera timmar av dagarna i en mindre bekväm kontorsstol och framför en dator. På något konstigt vis har jag så fruktansvärt ont i mina tummar och fingrar. Det är i och för sig inte så konstigt att fingrarna gör ont efter allt mitt skrivande, men jag har kommit på varför tummarna gör ont. Samtidigt som jag skriver med pek-, lång & ringfinger spänner jag till tummarna i luften ovan. Spänningen i dem skapar en värk efter alla mina timmar i skrivandes stund, vilket i sin tur är väldigt logiskt om man tänker efter. Klart musklerna gör ont om du spänner dem ständigt. En dålig vana helt enkelt, som jag dessvärre inte tror jag kommer kunna jobba bort.  

Rackarns så halt det var i dag. Jag är inte förvånad, eftersom hela Stockholm var en stor slaskpöl i går. När det väl frös på under natten i minusgraderna var det nästan så att skridskorna hade kunnat åka på i dag. Jag höll på att göra en snygg trilla-på-bananskal-fall-baklänges men lyckades återfå balansen och klarade mig fint. Phjuu, det gör ju så förbaskat ont att ramla på bakdelen. Bussen gick som vanligt även i dag, tack och lov. Jag var på plats någon minut efter åtta i morse och där startade min tjugotredje praktikdag. 

I stort sätt av dagen har jag knåpat ihop artiklar, schemalagt inlägg på Facebook, uppdaterat Instagram och en massa annat. På eftermiddagen var det månadsmöte, som för övrigt är väldigt intressant och roligt att få ta del av. Det är en sådan härlig energi där. Till mötet bjöds det på lussefika, så gott. Strax innan fem tog jag mig hemåt igen, med mina tummar som just nu vill ta jullov och min trötta hjärna. 

Här nedan är tre artiklar jag gjort under de senaste dagarna. Tryck på respektive bild för att ta dig till artikeln. 

 
 
I kväll blir det återigen slappekväll framför Håkan Bråkans julkalender, som för övrigt är en av mina favorit-julkalendrar. I kväll ska jag käka rester från i går, nämligen lax med spenat, broccoli, sötpotatis och andra godheter. Lovely! 
 
/ Amélie