TJUGOFJÄRDE PRAKTIKDAGEN

Just nu är jag nerbäddad under min filt, med en skål godis och datorn i knäet. Jag var så nerfrusen, svettig och blöt när jag kom hem, efter min jakt på ett paraply. Hmm. Kroppen börjar ta jullov nu. Vissa delar har redan börjat checka ut, som mina tummar och fingrar, men det är bara att härda ut den sista vecka nu. Tänk att i morgon är det en vecka kvar tills jag gör min sista praktikdag och därefter åker hem. Helt galet. 

I dag var jag på plats klockan 08:00. Efter en regnig och hal väg dit lyckades jag hålla mig hel. Jag har fyllt på med inläggspuffar och artiklar som ska upp på startsidan framöver. Det gäller att hålla igång uppdateringen. Samtidigt som det är kul att leta reda på nya bloggar, inspirerande inlägg eller liknande tar det sådan tid - men är värt i slutändan. 

 Missa inte det här grymma receptet på mintkyssar som gömde sig i lucka fjorton. Tryck på bilden för recept. 
 
Jag tog mig hem efter lunch och fortsatte arbeta hemifrån, eftersom det var väldigt tomt på kontoret. Det är många som är krassliga nu och det hörs nysningar från alla håll och kanter. Jag börjar känna av i bihålorna och i huvudet. Jag hoppas verkligen inte att jag blir sjuk igen. Det har jag verkligen inte tid med. När jag gick till tunnelbanan kom det en sådan kraftig vind att mitt paraply rök av mitt på skaftet. Gissa om jag svor i tysthet under det söndriga paraplyet? Svar: JA! Inte alls tajmat. Paraplyet åkte rätt ner i närmaste soptunna. Inne på T-centralen gick jag in på Coop och letade efter paraply, men det hade de inte. Va? Sedan åkte jag vidare till MOS, gick in på Kvantum och letade där och nej de hade inte heller. Hallå eller? Så jag gick till Intersport som definitivt har det i butik. Yes, det hade dem, så det blev ett nytt. Jag var både mellishungrig, blöt, varm, trött och irriterad, vilket resulterade till en ännu surare Amélie. Jag hade 0% lust att ta pendeln till Ulriksdal, så jag gick istället. Det är en samhällsrisk att ha en hungrig, varm och trött Amélie bland allmänheten. Då är det läge att låta mig va,  se till att jag får i mig något så jag kan tagga ner lite. På vägen hem pratade jag med mamma, dels för att prata av mig ilskan men också för att ha någon att prata med på promenaden hem. Visst, det tog en kvart att gå men det är alltid skönare att ha någon att prata med, det tycker åtminstone jag. Direkt när jag kom hem åkte myskläderna på, sedan var det mellisdags och jobb framför datorn. 
 

Så har i stort sätt min dag sett ut. I morgon är det fredag och på kvällen vankas det julfest på redaktionen. Wiho! Det ska bli så himla roligt!

/ Amélie