TJUGOFEMTE PRAKTIKDAGEN - JULFEST
Visst vi vann inte, men kul det hade vi. Det var fullt ös när tävlingsbidragen i julfestens tävling framträdde. En härlig stämning bland publiken mitt i ett bastuvarmt rum. 

I dag var jag så slö på morgonen, så slö att jag slappade kvar i 7 minuter, vilket i princip aldrig händer. Men när kroppen verkligen säger emot är det bara att lyssna på den. Jag var på plats kvart över åtta. Fortsatte med det jag inte hann klart med i går. Förberedde nya spännande inlägg som ska upp på startsidan snart. Så kul. Gjort intervju och illustrerat lite juliga bilder. På lunchen kände jag mig tung i huvudet så jag tog mig en liten promenad till ICA i närheten, köpte dricka och gick tillbaka till kontoret. Tänk vad lite frisk luft kan pigga upp hjärnan. Jag behövde verkligen det. 

Några av mina recept från min julkalender. Tryck på bilden för att ta er till min julkalender.  

Framåt eftermiddagen började kollegorna tagga inför julfesten, även jag. Jag såg fram emot kvällen och hade riktigt kul. Jag har sagt det i innan men säger det igen, det är så otroligt många härliga personligheter här. Underbart. Jag skulle verkligen vilja fortsätta att jobba kvar, men först måste skolan genomföras. 

Vid 17-tiden drog julfesten igång. Det började med en lek i form av körslaget. Vi alla blev indelade i fem olika grupper, tilldelade varsin körledare som var inbjudna för lekens skull. Så kul. Min grupp fick låten ”All I want for Christmas”, jo visst vi redde ut det men vackert är jag inte så säker på att det var. Snygg koreografi det hade vi, haha eller inte. Jag hade så kul och det blev mycket skratt. Alla bidrag var så roliga och annorlunda. Efter att vinnarlaget hade valts ut var det dags för julbord. Jag har längtat efter första julbordet, det är en speciell känsla. Jag plockade på mig av mina favoriter som rödbetssallad, gravlax, julbröd och ägg. Stabilt och förbaskat gott. Vid åttatiden bokade jag taxi och åkte hem till Solna igen. Jag är helt slut i kroppen och ska upp relativt tidigt i morgon och kände inte för att vara kvar längre. Jag hade kul mina timmar där och är så nöjd efter kvällen. Nu är det dags för mig att tänka på refrängen. Ögonen orkar knappt vara öppna mycket längre. 

Titta så mycket gott det fanns uppdukat. En kombination jag också är svag för på julbordet är julbröd med julskinka & rödbetssallad. Fy bubblan så gott!
 
Verkligen så grymt bra jobb de har lagt ner på att anordna den här julfesten. Eloge till er.
 
Ja, ni kan ju se att mina favoriter finns med på talriken. Nu har jag värmt upp inför julafton & väntar ivrigt tills dopparedagen är här. 
 
 
/ Amélie