TJUGOANDRA PRAKTIKDAGEN

I morse var det läge att ha koll på var man satte ner fötterna, i varje fall här i huvudstaden. Under natten kom det en hel del snö, som dessvärre blev till slask. Synd när något sådant vackert bara försvinner pang bom. Jag traskade runt med mitt paraply, samtidigt som jag tog små hopp över pölar för att slippa att bli blöt. Det gick som en bröllopsvals. 

 Typ så här såg det ut utanför i morse när jag kikade ut. Bilden är tagen hemma i Ljungby. 

Jag blev så glad i morse när bussen gick igen, dock var den femton minuter försenad men det gjorde inte mig något, jag hann ändå. Jag var på plats redan 08:05, varm, blöta väskor men ändå taggad för en ny dag. Dagen har gått åt till att skriva intervju-artiklar om vinnarna i blogg.se-priset. Maila och illustrera lite bilder. 

Jag har börjat få en riktigt stark julkänsla nu och längtar en hel del hem. Nu är det inte många dagar kvar här tills jag lämnar och jag börjar känna mig klar för den här gången. Eftersom jag är inställd på att åka hem snart blir längtan allt starkare. Förhoppningsvis får jag chansen att komma hit någon mer gång, kanske vara delaktig i något litet projekt eller bara hälsa på. Det skulle vara så kul. Alla är så trevliga och härliga här. Jag har bara fått positiva bemötanden och känner en stark energi här. Det är det jag kommer sakna, när skolan drar igång i Kalmar igen. Det är något jag är mindre sugen på. Däremot finns det något som motiverar mig till att se fram emot skolan, nämligen att i juni tar jag examen. Wiho. Det ska bli så otroligt skönt att ha min universitetsutbildning spikad och klar. Sedan är det dags att ta ett kliv ut i arbetslivet.  

Den här personen saknar jag ALLRA MEST. Min Teodor <3 
 
Och den här pärlan, lillsyrran.  
 
 Sist men inte minst. Min älskade, finaste bästa vän som jag känt i hela femton år. Hon är bäst. 

/ Amélie