Ännu en dröm har gått i uppfyllelse!

I ett tidigare inlägg berättade jag att en av mina drömmar har gått i uppfyllelse, här är en till som precis gjort det. Så otroligt kul och jag kan inte beskriva min glädje just nu. Den här äran att få göra ett samarbete med självaste Karamellkungen är ju helt galet. När jag fick frågan via mail reagerade jag som ett barn på julafton som får en massa paket - jag blev megaglad. 

Jag tackade självklart JA, till att göra ett samarbete med dem efter att jag har fått mer information om vad min uppgift var. Jag ska, i samband med deras jultävling på Instagram, skapa två unika julrecept (det blev tre, hoppsan) bakade med godis från deras sortiment. Jag trollade fram tre olika, med tanken att det ska vara anpassat för barn. Ingen ugn krävs till något av receptet och inte heller så många ingredienser. En nytänkande version på snabbt och mumsigt julgodis som passar alla åldrar. 

För mer info om tävlingen -> @karamellkungen

Alltså ser ni hur mycket gott godis det är (läs var) i den här lådan.   
 
Salt, surt, sött & choklad ja allt sådant som jag gillar.  
 
Låt mig presentera fudgebollar. En mer krämig & lenare version av vanlliga chokladbollar. Perfekt att servera bland allt annat julgodis.  
 
 
Och sist men inte minst, mikrobrownie. Precis som namnet nämner är de gjorda i mikron. Hur smidigt är inte det?  
 
 
 
/ Amélie